Viktminskning så Enkelt som 1-2-3

Viktminskning så Enkelt som 1-2-3Det hela börjar med att “aha” – ögonblick, när du bestämmer dig för att du ska gå ner i vikt — och den här gången kommer det att vara för bra. Borta är de dagar av yo-yo bantning, när du skulle titta på din vikt går upp, sen ner, sen upp igen. Vad det handlar om är att du äntligen redo att göra permanenta ändringar i din livsstil. Och så börjar den första dagen i resten av ditt liv.

Men när du har gjort ditt engagemang till ett friskare liv genom att gå med i viktminskning Klinik (WLC), vad kan man förvänta sig längs vägen? Våra medlemmar och medarbetare har konstaterat att det finns tre grundläggande steg för att WLC-programmet-har börjat bli bekväm med din nya livsstil, och, slutligen, att byta till vikt-underhåll-läge.

Här är en steg-för-steg-guide för att varje steg:

Välkomna till viktminskning Kliniken

Först av allt, vi är glada att du hittat viktminskning Klinik. Alla av oss ser fram emot att hjälpa dig att börja din livslånga resa för viktkontroll.

En viktig punkt innan du får gå: Om du har några medicinska problem, skriva ut vår “För Din Läkare” brev och få din läkares godkännande innan de påbörjar programmet.

När du gick, bör du ha avslutat de frågor om dina matvanor och skapat din egen unika äta plan. Det är en bra idé att alltid hålla en utskriven kopia av din plan praktiskt så att du kan hänvisa till den när som helst, var som helst.

Medan denna kost plan kommer att vara din riktlinje för hela programmet, det är inte satt i sten. Känn dig fri att skapa ett nytt lösenord varje gång du behöver en förändring. Följ bara instruktionerna under “Skapa Ny Plan.” Tänk på att vår expert system strävar efter att hedra din mat preferenser. Så, till exempel, om du vill ha en plan med mer frukt, välj frukt oftare på enkäten.

Steg Ett: Orientering

Det första du bör göra efter att ha gått viktminskning Kliniken är att läsa Ny Medlem Guide, en primer på de viktigaste punkterna i programmet. (Men det är inte bara för nybörjare, att återkomma till den när du behöver en repetitionskurs.)

Nästa, försök att tillbringa lite tid varje dag på vår webbplats. Läs kolumner och artiklar, hitta ett nytt recept att prova på, ställ en fråga eller en kommentar på en av de anslagstavlor, eller gå med i en schemalagd chatt. Sajten erbjuder en mängd information för att hjälpa till att motivera och stödja dig, oavsett vilket stadium du är i.

Det är viktigt att bekanta sig med vår interaktiva tidning och börja spåra din mat, fysisk aktivitet, vätskeintag och vikt. Detta tjänar två syften: Det gör det möjligt för oss att ge dig feedback på hur bra du gör, och det hjälper dig att erkänna dina egna matvanor. Det första steget mot förändring är att identifiera vad du behöver förändra, och mönster och vanor är det lättare att känna igen när du skriver ner dem. Journalföring är ett kraftfullt verktyg, både för att hjälpa dig gå ner i vikt och behålla den förlust. Anser att det är en ny hälso-vana.Steg Ett: Orientering

Nu är det dags att bryta sig fri från mönster eller livsmedel som orsakar viktökning. Så ingen mer hoppa över måltider! Frukost är verkligen en av de viktigaste måltider om dagen, lämna inte hem utan det. En bra strategi är att dela upp din kost plan i tre eller flera måltider, så att du äter nutritiously och ofta. Alla dina måltider och mellanmål bör innehålla både protein och komplexa kolhydrater (frukt och yoghurt) för att hjälpa dig att känna dig mätt tills nästa måltid.

Att lära sig att hantera hunger är en annan central del av viktkontroll. Du vet vad som händer när du inte — du får så glupsk att du äta allt i sikte. Distribuera ditt intag av mat hela dagen kommer att hjälpa dig att hålla dig borta från kakburken. Använda journalen för att bekanta dig med din egen mat mönster, och att hitta livsmedel på din plan för att hjälpa dig att få igenom dagen utan hetsätning. Jag räckhåll för kryddig tomat juice eller en kopp te när jag känner mig hungrig mellan måltiderna. Hitta de livsmedel som fungerar för dig-och glöm inte att planera närande mellanmål att njuta under dagen.

Eftersom vi ändra ohälsosamma vanor, det är också dags att säga adjö till en stillasittande livsstil. Komma igång kan helt enkelt röra sig mer under dagen (exempelvis montering i 10-minuters promenader när du har tid) – eller det kan innebära att delta i ett gym för formell träning. Du får välja. Allt vi begär är att du förbinder dig till att göra något varje dag, och sikta för att få den nationella rekommendationen om 60 minuter per dag.

Det kan låta som mycket, men kom ihåg att flera korta perioder av aktivitet kan lägga till upp till din dagliga totalt. Bara göra det bästa du kan, och kom ihåg att all aktivitet är bättre än ingen!

Steg 2: Få Bekväm

Efter flera veckor av att anpassa sig till din nya och förbättrade livsstil, bör du vara att utveckla en hälsosammare förhållande till mat. Att äta näringsrik mat och att få fysisk aktivitet har blivit en del av din dagliga rutin.

Vänner och familj har börjat märka den nya du. Dina kläder är lösare, och siffrorna på vågen och måttbandet är på väg ner. Du har mer energi, och du känner dig ganska bra. Klappa dig själv på ryggen, du förtjänar beröm för ett väl utfört arbete!

Men även när du gratulera dig själv, bli inte för bekväm. Det är så lätt att glida tillbaka i gamla vanor. Efter en första explosion av energi och entusiasm, kan du bli lax om portionsstorlekar, motion och/eller journalföring. Det är när du träffar en viktminskning platå.

Steg 2 är det dags att räkna ut vad som fungerar för dig och vad som inte. Kom ihåg att ditt mål är att hitta förändringar som du är bekväm med och kan klara av. Om du är osäker, fråga dig själv dessa frågor:

  • Gillar du din kost plan?
  • Håller den dig mättnadskänsla mellan måltiderna?
  • Äter du mycket frukt och grönsaker, fullkorn, hälsosamma fetter och protein?
  • Är du ändå gå ner i vikt?

Om nålen på vågen är fortfarande fast, du kan behöva minska kalorier i din kost plan och/eller öka din fysiska aktivitet. Överväg att lägga till styrketräning till din träningsrutin. Öka intensiteten och varaktigheten av din rutin, gå snabbare för ett block, eller öka lutningen på ditt löpband. Ett par tweaks ska få dig att platån.

Låt inte Skede 2 förvandlas till en slippery slope. Om du hittar dig själv i trubbel, tur att dina vänner på anslagstavlor. Vi är där för att stödja dig, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Detta stadium kan vara tufft, men det är också avgörande för din framgång. Tänk på det som en kulle för att klättra, när du kommer till toppen, du kommer att bli spännande att se hur lätt det kommer vara att gå framåt. Vid en viss tidpunkt (exakt när är olika för alla), upprätthålla en hälsosam livsstil blir lätt.

Fas 3: Den Nya DigFas 3: Den Nya Dig

Du är nästan på din målvikt. Seger varv är inom räckhåll. Men de sista några pounds kan vara svårt att skaka loss. Så istället för att fokusera på vågen, tänk på hur bra du mår, hur fantastisk du ser ut, hur mycket mer energi du har, och hur mycket mer säker du känner dig. Kronan på verket kommer att uppstå när du besöker din läkare och få en mycket bättre bill of health.

Viktminskning experter är överens om att gå ner i vikt är faktiskt den enkla delen; underhålla är det tuffare. Och med en support system-viktminskning-Kliniken, dina vänner och/eller familj-är avgörande för din fortsatta framgång.

För att se till att du lyckas behålla, vi uppmuntrar dig att fortsätta på viktminskning Kliniken program. När du når din målvikt, skapa bara en ny eating plan med cirka 200 extra kalorier, vilket bör bara om rätt för underhåll.

Lär dig från de framgångsrika “förlorare” – människor som har haft en större viktminskning under flera år — på National Weight Control Registry. De behålla sin vikt genom att:

  • Att få regelbunden fysisk aktivitet (ofta, genom att gå).
  • Njuter av frukost varje dag.
  • Efter en fettsnål måltid plan.
  • Invägning vecka.
  • Att hålla en tidning.

Så ta en sida ur sin bok, par med ett starkt stöd för nätverk, och du också kommer att hålla pounds bort för gott.

Jag kallar det en ständig vaksamhet: acceptera det faktum att en trim, frisk kropp som kräver uppmärksamhet till vad du stoppar i din mun och ett engagemang för att fysisk aktivitet. Oavsett vad du kallar det, att lära av dessa “verktyg för handeln” kommer att hjälpa dig hantera din vikt samtidigt som du njuter av en hälsosammare livsstil och en ny, bättre du.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Utvärdera Din Vikt
Previous post
Viktminskning så Enkelt som 1-2-3
Next post